Hoven Droven (SE) + Fiddle8 (DK/UK)

RRoots præsenterer er en folkemusikfest med folk-koncerter, nordisk folkedans og godt øl. Aftenen slutter med et stort folkebal, hvor musikerne spiller sammen på tværs.

Dørene åbner kl 19, hvor der bil være folkedans workshop v/Annelene Toft & Natasha, som opvarmning til en den første koncert med Fiddle8.

HOVEN DROVEN 

Hoven Droven har gennem 30 år rusket i den nordiske folkemusiks grundvold. Gennem svedige instrumentale folk-rock versioner af primært svenske folkemelodier har de været med til at rykke med grænserne og skabe vilde fester, hvor end de har gjort deres indtog.

Fiddle8
Nu præsenteres den fynske fiolsensation Fiddle8. De 8 medlemmer har de sidste 10 år turneret verden rundt med nogle af folkverdenens bedste orkestre. De har været spredt for alle vinde, men alle er hjemvendt til Fyn og kræfterne er samlet i dette nye superorkester.

Fiddle8 er klar til at møde publikum i en kæmpe fiddle extravaganza. Showet er en hæsblæsende, råswingende energiudladning af traditionel og original musik og nogle stærke sange.

Arrangementet er støttet af: PULS / Nordisk Kulturfond

7. Maj 2022

Start kl. 20:00

Dørene åbner kl. 19:00

Forsalg 150 kr.

Dørsalg 165 kr.

Unge under 25 år
/studerende: 100 kr.